Over ons

 De Zanddijk is in 1990 opgezet door Frans Schoonderwoerd. Frans had al heel wat jaren ervaring in het grondverzet en de tuinaanleg. Met deze achtergrond en vakkennis heeft hij de stap genomen om een eigen bedrijf te beginnen. Al snel werd duidelijk dat het machinistenbloed en vakmanschap ook door de aderen van zonen Sander en Sietse stroomden. Het was dan ook een logische stap dat Sander en Sietse in 2000, nadat ze ruime ervaring hadden opgedaan, in het bedrijf kwamen.

In 2015 vierde De Zanddijk zijn 25 jarig jubileum!
Inmiddels is De Zanddijk uitgegroeid tot een succesvol grondverzetbedrijf. En wel in de breedste zin van het woord. Want ook het aanleggen en herinrichten van tuinen, zowel particulier als zakelijk, afhalen of laten bezorgen van verschillende soorten zand, zeefgrond en worteldoek is onderdeel van de werkzaamheden die de Zanddijk verricht. Door betrokkenheid en deskundigheid hebben we door de jaren heen aan veel bijzondere en grensverleggende projecten kunnen meewerken.
Alle medewerkers van de Zanddijk hebben een no-nonsens aanpak en een groot verantwoordelijkheidsgevoel waarmee wij ieder project tot een succes weten te maken. Onze opdrachtgevers ervaren ons dan ook als een betrouwbare partner die samen met u voor het beste eindresultaat gaat.
Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

logo-lid-van-cumela-nederland-570
logo-lid-van-cumela-nederland-570
VCA_logo_1000x569px_RGB_2.0
VCA_logo_1000x569px_RGB_2.0
csm_Tuv-vca_066641a8bb.width-800
csm_Tuv-vca_066641a8bb.width-800
sbb-beeldmerk (002)
sbb-beeldmerk (002)