Diensten

Al meer dan  30  jaar is De Zanddijk actief als professioneel dienstverlener in de grond-, weg- en waterbouw (GWW), aanleg van tuinen voor zowel bedrijven als particulier en leveren wij verschillende soorten zand, grond, puin (menggranulaat) en antiworteldoek uit voorraad.  U kunt bij ons ook terecht voor het storten van grond, groen- en puinafval. Met onze thuishaven in Dordrecht beschikken wij over een centraal gelegen standplaats van waaruit we makkelijk kunnen uitwijken naar vele regio's.  Onze opdrachtgevers bevinden zich zowel kort bij huis, als wat verder weg.

De Zanddijk beschikt over een eigen machinepark. Wij voeren grote projecten uit met groot modern materieel, waarbij onder andere zand,  grond en klei worden verwerkt en vervoerd. De werkzaamheden die De Zanddijk voornamelijk verricht bestaan uit het ontgraven, aanvoeren, afvoeren en verwerken van grond, inrichten van riolering en verharding, uitgraven en onderhouden van sloten, infrastructuur, verzwaren van dijken, aanleggen van industriegebied etc.  

Voor de kleinere projecten, bijvoorbeeld het aanleggen van tuinen bekijken we per project welk materieel we in kunnen zetten. Omdat de Zanddijk ook over kleinere machines beschikt,  kunnen wij praktisch overal goed bijkomen. 

Het machinepark bestaat uit enkele tientallen machines die voor iedere klus en onder alle omstandigheden kunnen worden ingezet. Of het nu om (rups)graafmachines, mobiele kranen, shovels, trekkers, 2- of 3- assige kipwagens, waterwagen, kilverbakken  of uitrustingsstukken gaat, al onze machines zijn VCA-gekeurd en voorzien van geschoolde vakbekwame machinisten. 

Indien vereist zijn de machines uitgerust met een overdrukinstallatie. Al onze graafmachines zijn uitgerust met GPS (TRIMBLE).
De Zanddijk beschikt ook over een grote en kleine vrachtwagens voor transport van eigen machines en transport voor derden.