Uw tuin, onze klus!

Er is niets fijner als genietend in de zon met een kop koffie genieten van uw prachtig bloeiende tuin!

Of het nu gaat om een grote tuin of een kleine tuin, bij een bedrijf of particulier, een bestaande tuin of een nieuwbouwproject, een groot budget of klein, dat maakt voor ons geen verschil.  Zowel herinrichting van specifieke delen van uw tuin, een volledige renovatie of de realisatie van een compleet nieuwe tuin. Onze enthousiaste vakmannen hebben ruime ervaring om al uw wensen te verwezenlijken.

Heeft u een tuinplan of ontwerp? Dan doen wij de rest.
Wij komen graag bij u langs om al uw wensen te bespreken. 
Voor alle soorten grondwerk, grondverbetering, drainage, riolering, hemelwaterafvoer, herinrichten, bestrating tot het leggen van de graszoden, ingraven van een trampoline of zwembad en rooien van bomen en struiken  draaien wij onze hand niet om. Om het geheel af te maken kunnen wij ook uw nieuwe beplanting planten. Ter bescherming van uw gazon of terras zullen wij indien nodig gebruik maken van rijplaten. Zo houdt u alles onder één dak en is er altijd één aanspreekpunt beschikbaar. 


Naast het slopen, grondwerk, bestrating en het aanleggen van uw tuin kun je bij De Zanddijk ook terecht voor beschoeiing, damwanden/keerwanden, stelconplaten, legoblokken etc. 

De Zanddijk heeft veel ervaring in het aanleggen van damwanden en beschoeiingen. Een damwand is een grond- en/of waterkerende constructie, die bestaat uit een verticaal in de grond geplaatste wand. De wand bestaat uit losse elementen die door middel van een gronddichte en in sommige gevallen ook waterdichte verbinding met elkaar zijn verbonden. Dit is ideaal voor tuinen die bijvoorbeeld grenzen aan het water. Een beschoeiing is een constructie die een oever of waterkant beschermt tegen afkalven, golfkrachten en andere invloeden die de stabiliteit van de waterkant in gevaar brengen. De materialen die wij hiervoor gebruiken zijn van een hoge kwaliteit hardhout of andere materialen.

Een beschoeiing of damwand is mooi om te zien en vergroot tevens uw tuin.